Bejo zaden campagne Duurzame inzetbaarheid

November 11, 2019

Door

 

Duurzame inzetbaarheid, weet jij wat deze term betekent?Met deze campagne gaan we leidinggevenden en medewerkers informeren over hoe duurzame inzetbaarheid structureel onderdeel gaat uitmaken van de (HR) organisatie binnen Bejo. Wat gaat DI voor hen en hun medewerkers betekenen? Op die vraag komt een antwoord.

 

Daarom gaan we duurzame inzetbaarheid binnen Bejo vertalen naar:‘100 % talent, 100% inzetbaar, 100% vitaal en 100% gemotiveerd’. Met als resultaat 100% rendement, dat is het streven. De aftrap begon met een bijeenkomst waarin DI expert Aukje Nauta een inspirerende presentatie aan de leidinggevenden gaf ondersteund door CEO John-Pieter Schippers.

Als afsluiter kregen alle aanwezigen het inspirerende 100% talent magazine. Voor deze campagne en kick-off hebben we, (odingrafischontwerp & sheknowshow) het concept, ontwerp, fotografie en tekst mogen verzorgen. Magazine, posters, roll up banners, flyers, infographics, magneetvellen en de levensgrote 100% freesletters.

 

De komende maanden gaan we diverse uitingen inzetten om duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen. Stay tuned... Uitingen zijn hier te zien. 

deel
deel
deel
like deze post
Please reload

ook leuk

Gratis Houd moed ecards

June 4, 2020

1/10
Please reload

Recente Posts

May 9, 2019

February 25, 2019

February 19, 2019

Please reload

Archief
<