Auto bestickeren of carwrappen

March 11, 2020

Door

Je nieuwe bedrijfsauto voorzien van een opvallend design of je foodtruck helemaal in het schoolbordkrijt of je alleen je logo op je autodeur. Onderzoek wijst uit dat een bedrijfsauto gemiddeld zo’n 160.000 keer per maand wordt gezien. Het is dus een effectieve manier van reclame maken voor je bedrijf. Bij auto wrappen wordt de auto helemaal (of deels) in folie verpakt. Bij auto bestickeren (of autobelettering) gaat het vaak om logo's en uitgesneden letters. Door de vele soorten wrap folies is er veel mogelijk om je auto op te laten vallen. Wrap folie mat chroom Ice crust blauw, brushed aluminium zilver, diamant glitter, mat abrikoos beige, 4D carbon zwart, kameleon flip flop rood/goud, of met fluoriserende accenten. Bijna alles is mogelijk.
 

Odin grafisch ontwerp voert de corporate identity helder door op je bedrijfsauto, bus, vrachtwagen, fiets of step. Alles in een uniek en verrassend ontwerp. Auto wappen of auto bestickeren is wel een vak apart en vraagt om de nodige kennis. Daarom maak ik het ontwerp en laat ik het wrappen of bestickeren aan de professionals over.

 

 

 

deel
deel
deel
like deze post
Please reload

ook leuk

Gratis Houd moed ecards

June 4, 2020

1/10
Please reload

Recente Posts

May 9, 2019

February 25, 2019

February 19, 2019

Please reload

Archief