top of page
logo
huisstijl
website

logo

Maak een goede indruk met een logo dat past bij jullie organisatie. Die dat uitstraalt waar jullie voor staan. Een logo is de basis van een identiteit, kan bijdragen aan een positief imago en vergroot de herkenbaarheid van een organisatie, merk of product. Het logo draagt bij aan het vertrouwen in een organisatie. Odin grafisch ontwerp adviseert bij het ontwikkelen van een logo. Van kleur, vormentaal tot lettertype, -grootte en inzetbaarheid voor verschillende doelgroepen. Aan de hand van een conceptvoorstel, wordt uiteindelijk een definitief logo gecreëerd. 

HUISSTIJL

En natuurlijk kan Odin grafisch ontwerp ook de gehele huisstijl van een organisatie verzorgen. Een huisstijl met de juiste uitstraling, passend bij de identiteit van een organisatie en onderscheidend van de concurrent. De toepassing van het logo op alle communicatiedragers in de organisatie: briefpapier, visitekaartjes, koffiekoppen, auto’s, signing en dergelijke. Uiteraard is een huisstijlhandboek met alle afspraken over de visuele identiteit een onderdeel hiervan. 

website

Een website, blog, webshop of booking site: Odin grafisch ontwerp zorgt voor een website design dat past bij de organisatie. Voorzien van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, geoptimaliseerd voor Google. En geheel responsive, zodat het er goed uit ziet op telefoon, tablet en computer. Voorzien van Google Analytics, zodat met deze gegevens de website continu geoptimaliseerd kan worden.

inhaak actie
advertentie
folder brochure

inhaak aDVERTENTIE

Black friday, dump je goede voornemens dag, moederdag, bananendag, dierendag, kortom, elke dag van de maand is er wel iets waarop je bedrijf of product kan inhaken met een leuke, mooie en opvallende advertentie of actie. Altijd actueel dus. Odin grafisch ontwerp helpt graag bij het concept en de uitvoering.

advertentie

Een advertentie boodschap goed  verwoord in taal en beeld kan klanten verleiden om te blijven hangen bij je product of dienst. Als ze dan ook onthouden wie de afzender is en actie ondernemen ben je binnen. Val op tussen de rest door goed gebruik van vorm, kleur, beeld of typografie. 


folder / brochure

Een bedrijfs- of productbrochure moet er uiteraard visueel aantrekkelijk uitzien. Een juiste balans tussen tekst en beeld. Overzichtelijk met relevante informatie in hapklare brokjes. Illustraties, beelden of infographics houden o.a. de aandacht vast. Merkherkenning wordt uiteraard versterkt door gebruik van de huisstijlelementen. Een goed ontwerp laat zien dat je een serieuze partij bent en vergroot geloofwaardigheid.

magazine
boek
banner poster

magazine 

Wil je een uniek magazine laten maken? Je kunt bij Odin grafisch ontwerp terecht voor het magazine ontwerp, opmaak, of restylen van magazines. Zowel in druk of helemaal online. Bouw aan een mooie relatie met je klanten, prospects of personeel. Odin heeft ruime ervaring in 'the pocket' als het op bladen maken aankomt.

boek

Een eigen kookboek geschreven? Of een roman, biografie, gedichtenbundel, kinderboek, leerboek, fotografieboek, zelfhulpboek, knutselboek, geschiedenis, dieetbijbel of een dikke pil? Goed bezig! Odin grafisch ontwerp giet het in een passende vorm. Of het nu 16 of 368 pagina’s is, groot formaat of klein. Geen zin in papier, dan maken we het digitaal.

banner / poster

Minder is meer. Bij buitenreclame is er weinig tijd voor aandacht. Een poster moet op de eerste plaats duidelijk maken wie de afzender is. Een sterke merkkoppeling dus. Daarnaast moet het lekker zijn om naar te kijken. Als mensen voorbij razen wil je dat ze evengoed de boodschap tot zich kunnen nemen en als het even kan actie ondernemen. Simpel en kort.  

social media
campagne
strategie

SOCIAL MEDIA

Voor veel bedrijven is social media al een vast onderdeel van de bedrijfsvoering en van de marketingplannen en –doelstellingen. Op welke kanalen is de doelgroep actief en zijn initiatieven vastgelegd in een strategie?  Alles wat geplaatst wordt moet één geheel zijn, aangepast per kanaal. Een zakelijke online identiteit creëren die herkenbaar is. consistent zijn in beeldmaterialen, kleurenpalet, lettertypes, tekst, logo gebruik zodat er harmonie ontstaat. Visuele content zorgt er onder andere ook voor dat de sociale betrokkenheid op je kanaal toeneemt.

campagne

Sterke marketingcampagnes vallen op en brengen de juiste boodschap over. Creatieve concepten voor campagnes die voor het bedrijf het meest doeltreffend zijn. Een kleinschalige campagne of juist een verzameling waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse marketingtools. Odin grafisch ontwerp denkt graag met je mee en ontwikkelt campagnes op maat. Van concept tot opmaak. 

strategie

Wie zijn we? Voordat je aan de slag gaat met  het ontwerp van de huisstijl is het van belang om stil te staan bij wat de huisstijl moet uitdragen. Tijdens dit proces wordt ingegaan op de identiteit van de organisatie. Naast de identiteit is het ook belangrijk om te weten welk beeld consumenten van je organisatie hebben: het imago. Door middel van onderzoek kun je er achter komen hoe doelgroepen over de organisatie denken.

belettering
signing
visuele identiteit

belettering / wrappen

Je nieuwe foodtruck helemaal in het schoolbordkrijt of je logo op de ramen van je bedrijfspand. Odin grafisch ontwerp voert de corporate identity helder door op alle signing. Of dit nu op de bedrijfsauto’s is of op de muren van een pand. Alles in een uniek en verrassend ontwerp.

Signing

Staan je klanten bij de buren aan te bellen? Gevelreclame zorgt voor een betere vindbaarheid van je bedrijf en vergroot naamsbekendheid. Het kan sfeer brengen en inspireren. Dit bereik je door een doordacht ontwerp wat logisch is toegepast. Zowel binnen als buiten. Of gewoon je parkeerplaats claimen vlak bij de ingang.

Visuele identiteit

Klanten ontvangen in een ruimte waar de bedrijfsidentiteit duidelijk aanwezig is, helpt bij het versterken van het vertrouwen. Maar ook het interieur van de onderneming meenemen in de corporate identity helpt.  Het geeft een consistent beeld en versterkt het imago. Het geeft ook een prettige sfeer op de werkvloer. Een totaal concept neerzetten, van logo op de gevel tot toilet pictogram.

bewegwijzering
illustratie
infografiek

Bewegwijzering

Klant zoekt geraakt op weg naar de vergaderruimte? De weg zoeken in een vreemde omgeving kan lastig zijn. Goede bewegwijzering zowel binnen als buiten leidt mensen ongemerkt naar de plaats van bestemming. Er wordt gekeken naar kleurcontrasten, leesbaar lettertype, leesafstand en duidelijke  pictogrammen. Ontworpen binnen de huisstijl of de bestaande bewegwijzering aanpassen kan voor kantoren, vakantieparken, publieke ruimtes of je eigen snelweg. 

illustratie

Een unieke illustratie kan een lekkere stopper zijn waar mensen bij blijven hangen omdat veel mensen visueel zijn ingesteld. Je komt het overal tegen, magazines, (kinder)boeken, campagnes, educatief, technisch maar het kan ook een handleiding of plattegrond zijn. Het is uniek omdat het maatwerk blijft. 

INFOGRAFIEK

Infographics bieden een visuele manier om informatie te presenteren. Het is (complexe) informatie visualiseren zodat het op eenvoudige wijze uitleg geeft. Het is een combinatie van tekst en beeld die veel aandacht krijgt omdat mensen liever kijken dan alleen tekst lezen. Het moet er natuurlijk wel gelikt uitzien, dan maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat. 

promotie materiaal
event
uitnodiging

promotiemateriaal

Opvallen met een vlag, banner, gevelbanier, roll up banner, spandoek in een frame, tas, pennen, zitzak, t-shirt, strandstoel, poef, uniek Moleskine notitieboekje met logo? Ja, ja nu weet je het wel. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er, nu nog een goed ontwerp dat past binnen de huisstijl. 

EVENT

Een spectaculair bedrijfsevent op de agenda? Een food festival? Een meerdaagse Yoga challenge? Daar hoort een uniek concept bij. Een aankondigings-teaser, uitnodiging, aanmelding, website, posters, banners, goodies, vlaggen,  bierviltjes, videoprojecties, alle communicatie-uitingen in een spectaculaire eenduidige vorm gegoten.

UITNODIGING

Geef je een mega dancefeest of bedrijfsevenement? Originele (online) kaarten met originele illustraties. Zeker weten de er respons komt en de ontvangers getriggerd worden om zich aan te melden.

PHOTOSHOP
fotografie
tekst

photoshop

Website banner? Productfoto meer laten spreken? Kleurcorrecties, manipulatie, je social media-uitingen meer in 1 lijn? Andere kleur haar, langere benen? Moet je niet willen, je bent mooi zo als je bent. Maar Odin kan het wel! Met Photoshop wordt het geregeld.

fotografie

Plaatjes schieten kan iedereen, mooie plaatjes maken is toch vaak werk voor een professional. Odin grafisch ontwerp kent voor elke klus een fotograaf die zijn vakgebied verstaat. In mijn netwerk zitten fotografen met specialisme voor fotografie van producten, mensen, sport, dieren, portretten, interieur, luchtfotografie, natuur of architectuur. 

tekst

Odin kan best een aardig stuk schrijven maar laat dat liever over aan professionals
Ik heb een uitgebreid netwerk aan schrijvers / copywriters met elk hun vakgebied. Zo heb ik altijd de juiste man of vrouw voor de klus. Van redactionele, culinaire, sport-product-, webteksten, een column, tot een zakelijke instructie, persberichten of een roman.

iets anders

IETS ANDERS...

Staat uw grafische / communicatie wens er niet tussen? Odin grafisch ontwerp is een ontwerper in hart en nieren. Luistert goed naar de vraag en wie de doelgroep is/doelgroepen zijn en gaat dan aan de slag. Waarschijnlijk kan ik je dus helpen. Neem contact met mij en dan bespreken wat je wens dan is en of ik die kan invullen…  

bottom of page