grafisch design lokvoer

October 1, 2018

Door

Ok, daar gaan we. Gegroet vrienden, vreemden en vage kennissen die snakken naar een blog ragvol digitaal grafisch design lokvoer van Odin grafisch ontwerp. De allereerste van vele, met smakelijk grafisch aas om het oog te strelen en de geest te prikkelen. Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig, wat zou ik graag nog doen, wat wil ik niet meer doen, wat inspireert? Onderwerpen als typografie, architectuur, perfect uitgelijnde braadworsten, fotografie, infographics, kunst, video, net niet verschenen boekomslagen, film, muziek, IJslandse punkrock posters, dat soort zaken.  Alles wat maar enigszins naar design ruikt.

Waar je dus niet op hoeft te rekenen zijn gerechten met geflambeerde rode biet, gedrapeerd op een bedje lauwwarme vergeten aardpeer, Yoga challenge instructies voor stevige billen of een update van het aantal koppen koffie wat ik per dag drink.
Als je mij volgt,  volg ik jou en zo zijn we samen fijn op de hoogte van wat er gebeurt op het gebied over van alles.

Waar heeft die gozer het nou toch over? Wat een oud nieuws! Of wat een fijne tip, daar zat ik net op te wachten. Fijn, z’n blog, echt een verrijking van je design loze bestaan. Deel het met gelijkgestemden, vreemden of houd het lekker voor jezelf. In ieder geval leuk als je af en toe komt kijken. Goed, genoeg voor nu, aan het werk!

 

 

 

 

deel
deel
deel
like deze post
Please reload

ook leuk

Auto bestickeren of carwrappen

March 11, 2020

1/10
Please reload

Recente Posts

May 9, 2019

February 25, 2019

February 19, 2019

Please reload

Archief