Google-

Je Google+-account bestaat niet meer na 2 april 2019. Meer informatie. Wacht, wat?! Op 2 april zal de consumenten versie van Google+ ophouden te bestaan en gaat offline. Het sociale netwerk van Google heeft te weinig gebruikers en na het ontdekken van een datalek gaat de stekker er voortijdig uit. In 2013 kreeg Google+ nog een make-over, maar ook dat leverde weinig op. Ok, en nu? Mensen die een account hebben op Google+ kunnen hun content downloaden, anders ben je die misschien voorgoed kwijt. Nou en, niemand die dat heeft gezien. Voor bedrijven blijft Google+ wel bestaan. Jammer, een -1 dus.

ook leuk
Recente Posts
Archief
zoek op onderwerp
volgen
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

HEADQUARTERS EUROPE

Odin van Rijswijk  /  De Spreng 17  /  1741 RT Schagen odin@odingrafischontwerp.nl  /  Tel: 06 1000 2858

  • White LinkedIn Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Copyright © 2009-2020 Odin van Rijswijk Grafisch ontwerp.  Alle rechten voorbehouden.