top of page

Huisstijl restyle Helder idee

Als organisatieadviseur ondersteunt Marjolein al jaren bedrijven bij het opzetten en/of onderhouden van verschillende managementsystemen (ISO 9001, ISO 14001, VCA**, diverse BRL's ). Geen grote handboeken en/of overbodige procedures, Marjolein staat voor deskundige ondersteuning en praktische oplossingen. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat het bedrijf klaar is voor de certificering. Daar hoort een professionele uitstraling bij.

Odin grafisch ontwerp heeft voor haar een stoer en strak logo, visitekaartje, website, A5 kaart, diverse enveloppen, briefpapier/factuur template, pen, certificaat en diverse social media uitingen gemaakt. Check!

Bekijk alle uitingen hier

ook leuk
Recente Posts
Archief
zoek op onderwerp
volgen
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page