top of page
OK IK WIL HET ODIN VAN RIJSWIJK

ok, ik wil het.

stap 1

Je hebt een ontzettend ontwerp probleem! Geen paniek. Vraag een offerte aan en geeft daarbij zoveel mogelijk informatie over wat je wilt hebben. Hoe meer informatie je doorgeeft, hoe beter het beeld is dat ik van je onderneming, dienst of product krijg. Dit kan via de mail, website, telefonisch of persoonlijk. Een persoonlijk bezoek is vaak erg nuttig en ik kom dan graag even langs. Mochten bepaalde zaken onduidelijk zijn na het ontvangen van mijn offerte kun je contact opnemen. Wanneer voor ons beiden alles duidelijk is en nadat je een aanbetaling van 50% heeft gedaan, kan het creatieve proces beginnen. 

stap 2

Afhankelijk van het product en de planning die er aan hangt bespreken we de eerste conceptvoorstellen binnen enkele dagen. Het blijft een creatief proces, dus het kan soms iets langer duren. Soms komt een idee meteen, soms vraagt het meer tijd. Ik breng je hoe dan ook altijd op de hoogte van de voortgang. Na ontvangst kies je uit mijn concepten degene die het best aansluit bij je onderneming.

stap 3

Nadat je een conceptvoorstel gekozen hebt, zal ik het ontwerp verder uitwerken. Met behulp van je opmerkingen en suggesties perfectioneren we het samen tot een definitief ontwerp. Alleen wanneer we beiden helemaal tevreden zijn over het ontwerp zal ik het definitieve ontwerp aanleveren. Bij een logo maak ik de meest gangbare digitale bestandsformaten aan, zodat je voor je drukwerk- en beeldschermtoepassingen alle kanten op kunt. Of je geeft alles uit handen en ik regel alles met de drukker, krant of andere leverancier.

bottom of page